Ești aici:

Mobila MobiStil

Despre companie

Mobila MobiStil

Producem mobilier din anul 2007.

Povestea noastra a inceput o data cu retehnologizarea atelierului din comuna Crangeni, Rosiori de Vede, cu utilaje de ultima generatie. Lucram cu utilaje moderne de la cele mai faimoase firme italiene producătoare de utilaje pentru producţia de mobilier: Casadei, Vitap, Italmac, Schelling, Bi-matic, etc.

Producem mobilier din pal melaminat, MDF, HPL si mobilier tapitat pentru locuinte si spatii comerciale, pensiuni, hoteluri, restaurante, etc.

Incepand din anul 2014, firma produce si tamplarie pvc si geam termopan, infiintand un atelier dotat cu cele mai moderne utilaje de la Ylmaz.

Producem mobilier de serie cât şi mobilier la comandă, scopul nostru fiind de a lasa cat mai multi clienti multumiti.

Mobilierul comercializat de noi este productie proprie dar şi import Polonia, Italia, Bulgaria, Turcia si China, atat catre consumatorul final cat si catre revanzatori

Dispunem de personal calificat si experimentat, avem echipe de designeri, consultanti si montatori, fiecare lucrare incepand cu masuratorile si terminand cu montajul.

Pat MAGIA TM + SALTEA
Coltar ROBERT
COD 1637

Inovatie

Lucram cu designeri pentru a veni pe piata mereu cu un design fresh, special conceput pentru casele dvs.

Controlul calitatii

Avem mare grija ca toate piesele de mobilier care pleaca din atelier catre showroom sa fie impecabile, fara defecte

Personal calificat

Personalul este bine instruit, fiecare in parte detine calificarile necesare atfel reusim sa atingem standarde de productie ridicate

Compania noastra in imagini

Cu o experienta de peste 14 ani in aceasta industrie, am reusit prin piesele de mobilier deosebite sa aducem armonie si bunastare in casele voastre.  Am ajuns atat de departe datorita voua, iar pe aceasta cale tinem sa va multumim!

Să nu îndrăznești înseamnă deja că ai pierdut. Ar trebui să perseverăm în ambiții, chiar în proiecte nerealiste… Pentru ca lucrurile se întâmplă doar cand visăm.

Andree Putman 

Partenerii nostri