Cosul tau
Telefoane comenzi:

0783 156 617 / 0766 663 715

Livrarea comenzilor

Livrare gratuita

Toate comenzile sunt livrate gratuit în toată țara până în fața casei (locul unde poate ajunge duba).

Transport

Livrăm cu transport propriu și serviciu partener dedicat pentru a asigura sosirea în siguranță a produselor comandate.

Livrare la ora potrivita

Încercăm pe cât posibil, să stabilim împreună cu dumneavoastră intervalul potrivit de livrare a comenzii. Livrarea se poate face cu transportul nostru propriu sau prin serviciul partener de curierat, iar cu cel putin o zi înainte de livrarea mobilierului, contactăm clientul pentru a stabili detaliile de livrare. Prin serviciul partener de curierat, in ziua livrării comenzii, curierul contactează clientul și îl anunță despre sosirea acestuia.

Vă contactăm cu cel puțin o zi înaintea livrării pentru a vă oferi detalii legate de intervalul orar. De asemenea, în ziua livrării cu 30 de minute înainte de sosire, șoferul vă va contacta la numărul de telefon specificat în comandă dacă livrarea va fi prin transportul propriu. Prin serviciul partener, primiți sms in dimineața livrării cu numărul de telefon al curierului.

 

La momentul livrării verificați dacă coletele nu sunt deteriorate. Dacă observați ceva, vă rugăm să menționați pe factura. Dacă la despachetarea mărfii în locuința, observați orice deteriorare sau discrepanțe, scrieți-ne un e-mail la contact@casaneciu.ro sau contactați-ne telefonic la 0783 156 617 / 0766 663 715

 

Șoferul va aduce marfa până în fața casei (locul unde poate ajunge duba). Este necesar sa aveti o persoana sa va ajute la descarcarea pachetelor.

 

Dacă doriți să returnați mobila, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la contact@casaneciu.ro, telefonic la 0783 156 617 / 0766 663 715. Este important ca mobilierul să fie neasamblat și în ambalajul original. Vom ridica mobila returnată în 10 zile lucrătoare. Vom returna banii prin transfer bancar în cel mai scurt timp de la recepția returului (mai multe informații aici).

Livrare GRATUITA

Iti livram comanda gratuit si in siguranta cu masinile noastre.

Suport clienti

Suntem la dispozitia ta zilnic intre orele 07:00-23:00.

Garantie si retur

Oferim garantie 2 ani si retur in 14 zile de la primirea comenzii.

Plati si finantare

Poti plati ramburs cand primesti comanda.

contact Ai nevoie de ajutor?
contact Call Center

Bună ziua!
Va stam la dispozitie cu informatii de luni pana duminica, intre orele 7:00-23:00.

whatsapp WhatsApp

Bună ziua!
Va stam la dispozitie cu informatii de luni pana duminica, intre orele 7:00-23:00.

WhatsApp
Call Center